background image

Lær af Projektpartnernes erfaringer

Jakob Grane
– Strategy Lead

Jakob Grane, fra Grane & Co., har mere end 25 års erfaring som rådgiver indenfor strategi, forretningsudvikling og ledelse – og har arbejdet for mellemstore og store virksomheder i såvel Danmark som internationalt.

Jakob Grane har været ansvarlig for ledelsessporet i de tre virksomhedsforløb i Dual Growth projektet med fokus på strategi, operating model og ledelse.

Julie Grenaa
– Leadership Lead

Julie Hauch Grenaa fra JG Business Psychology. Julie Grenaa er ledelsescoach og ekspert i ledelsespsykologi og organisationskultur.

Julie Grenaa’s rolle har været sammen med Jakob Grane at coache de respektive ledergrupper i de deltagende virksomheder med særligt fokus på udvikling af et mindset og kultur der understøttet en innovationsdrevet vækstdagsorden.

Peter Froberg
– Innovation Lead

Peter Froberg fra InnovationLab København. Peter Froberg er innovationskonsulent og ekspert i innovationsfacilitering, metoder og eksekvering.

Peter Froberg har været ansvarlig for innovationssporet i de tre virksomhedsforløb i Dual Growth projektet med fokus på afvikling af de konkrete innovationssprints, træning af innovationsteamet og facilitering af eksekveringen af ideer til nye produkter og services.

KRING Innovation

KRING Innovation er projektets lead-partner. KRING Innovation er et innovationshus, der rådgiver virksomheder i innovationsledelse og -eksekvering. Derudover bygger KRING Innovation også konkrete nye virksomheder og eksekverer nye – og ofte – digitale forretningsmodeller sammen med et bredt spektrum af partnere i deres økosystem både etablerede virksomheder og start-ups.